Skype consult voor probleemgedrag

Bij iedere eigenaar kan er op enig punt een probleem ontstaan bij het huisdier. Of dit nu een klein of groot probleem is, ik help u graag verder. Het doel is dat u en uw hond of kat zich weer gelukkig gaan voelen. Via een Skype consult ofwel videobellen kan ik het probleem dat u ervaart uitgebreid met u bespreken en de leefomgeving bekijken. Door mijn kennis, adviezen, trainingen en behandelplan met u te delen gaan we het gedragsprobleem van uw huisdier oplossen.

Via de links vindt u meer informatie over mijn vriendelijke werkwijze, mijn opleidingen, kwalificaties en nascholingen en keurmerken.

friendship-114502_1280

De kennismaking

Zodra u met mij contact heeft opgenomen ontvangt u een intakeformulier via email. Deze mag u zo uitgebreid mogelijk invullen, hoe meer informatie en details u mij geeft hoe beter ik mij kan voorbereiden voor het consult.

Een consult inplannen wordt in overleg gedaan en kan plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag.

maxresdefault

Het consult

Het consult vindt plaats via Skype. U kunt Skype hier downloaden en vervolgens inloggen met uw eigen email adres. Om u te kunnen bellen heb ik alleen uw Skype naam of email adres nodig.

In ongeveer 1,5 - 2 uur zullen we het intake formulier bespreken en uw leefomgeving en huisdier observeren. Hierdoor kan ik de oorzaak van het probleem achterhalen en voor een oplossing zorgen.

kid-2019462_1280

Het behandelplan

Tijdens het consult vertel ik heel veel, daarom ontvangt u na afloop het complete behandelplan, stappenplan, trainingen additionele informatie en alles wat ik heb verteld via een pdf document om later rustig na te lezen.

Tot twee maanden na het consult kunt u bij mij terecht voor vragen en begeleiding waar u nog tegenaan kunt lopen.

Vervolg consult

Voor bepaalde gedragsproblemen zoals agressie bij honden en katten adviseer ik om vier weken na het consult een vervolg consult in te plannen. We bespreken opnieuw via Skype hoe de afgelopen weken zijn verlopen. We hebben het over de aanpassingen in uw huis en hoe de routines zijn bevallen en welke veranderingen u heeft gezien in het gedrag van uw huisdier. Door middel van het delen van uw ervaringen en nieuwe observaties zullen we het gedrag van uw huisdier nog meer kunnen verbeteren.

De meeste gedragsproblemen zijn binnen 1 of 2 consulten op te lossen.

 

Tarieven

Het complete skype consult en behandelplan nu met 20% korting:

  • Zonder vervolg consult: van €120,- voor €96,-
  • Met 1 vervolg consult: van €175,- voor €151,-
  • Met 2 vervolg consulten: van €230,- voor €206,-

 

cat-691175_1280

Wilt u graag u graag mijn hulp inschakelen of heeft u nog vragen n.a.v. bovenstaande informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Reiskosten

Omdat het consult via online videobellen plaatsvindt zijn er geen reiskosten!

 

Betaling

De betaling vindt plaats aan het begin van het Skype consult via een betalingsverzoek.

 

Op deze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.