Gedragsproblemen bij de hond en kat

Bij iedere eigenaar kan er op enig punt een probleem ontstaan bij het huisdier. Of dit nu een klein of groot probleem is, ik help u graag verder. Het doel is dat u en uw hond of kat zich weer gelukkig gaan voelen. Via een consult kom ik bij u thuis om het gedrag en de omgeving van uw huisdier te observeren. Door mijn kennis, adviezen, trainingen en behandelplan met u te delen gaan we het gedragsprobleem van uw huisdier oplossen.

Via de links vindt u meer informatie over mijn vriendelijke werkwijze, mijn opleidingen, kwalificaties en nascholingen en keurmerken.

friendship-114502_1280

De kennismaking

Zodra u met mij contact heeft opgenomen ontvangt u een intakeformulier via email. Deze mag u zo uitgebreid mogelijk invullen, hoe meer informatie en details u mij geeft hoe beter ik mij kan voorbereiden voor het consult.

Een consult inplannen wordt in overleg gedaan en kan plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag.

dachshund-672780_1280

Het consult

Het consult vindt bij u thuis of op een andere gewenste locatie plaats. Ik heb 1,5 - 2 uur nodig waarin we het intakeformulier bespreken en ik uw bevindingen zal observeren. Hierdoor kan ik de oorzaak van het probleem achterhalen en voor een oplossing zorgen.

Het behandelplan bespreken we uitgebreid en oefeningen zullen we samen uitvoeren.

kid-2019462_1280

Het behandelplan

Tijdens het consult vertel en doe ik heel veel, daarom ontvangt u na afloop het complete behandelplan, stappenplan, trainingen additionele informatie en alles wat ik heb verteld op papier om later rustig na te lezen.

Tot twee maanden na het consult kunt u bij mij terecht voor vragen en begeleiding waar u nog tegenaan kunt lopen.

Vervolg consult

Voor bepaalde gedragsproblemen zoals trekken/uitvallen aan de lijn en agressie bij honden en katten adviseer ik om vier weken na het consult een vervolg consult in te plannen. Ik kom dan opnieuw bij u thuis zodat we afgelopen weken kunnen evalueren. We bespreken hoe de aanpassingen in uw huis en routines zijn bevallen en welke veranderingen u heeft gezien in het gedrag van uw huisdier. Door middel van het delen van uw ervaringen en nieuwe observaties zullen we het gedrag van uw huisdier nog meer kunnen verbeteren.

De meeste gedragsproblemen zijn binnen 1 of 2 consulten op te lossen.

 

Tarieven

Het complete consult en behandelplan:

  • Zonder vervolg consult: €120,-
  • Met 1 vervolg consult: €175,-
  • Met 2 vervolg consulten: €230,-

 

Wilt u graag u graag mijn hulp inschakelen of heeft u nog vragen n.a.v. bovenstaande informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

cat-691175_1280

Reiskosten

Ik kom door heel Nederland, België en Duitsland om u te helpen. De reiskosten bedragen €0,30 per km vanaf 6218 HN, Maastricht plus eventuele parkeerkosten.

Woont u verder dan 100km (enkele reis) van Maastricht? Dan bedragen de reiskosten €0,25 per km.

 

Betaling

De betaling vindt plaats aan het einde van het consult (contant of via een betalingsverzoek / pin).

Kleine portemonnee

Ik help graag iedere huisdiereigenaar, zit u in de schuldsanering en wilt u graag mijn hulp inschakelen? Dan kan ik u 20% korting aanbieden op een huisconsult, op voorwaarde dat uw contact persoon van de schuldsanering via email contact met mij opneemt.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het kant en klare behandelplan te downloaden.

 

Op deze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.