Dierengedragsdeskundige Maastricht - Heerlen - Sittard

Informatief consult

Waar ik u over kan adviseren:

  • Aanschaffen van een (eerste) nieuwe huisdier
  • Eerste baby(‘s) op komst, hoe nu?
  • Kinderen en huisdieren
  • Angst voor honden of katten

 

Bovenstaande onderwerpen zijn slechts een deel van de vragen waar ik mensen en dieren mee help. Heeft u een andere vraag? Laat mij dan iets weten en dan kunnen we de opties bespreken.

 

Kinderen en huisdieren

Vaak worden vragen gesteld hoe een hond het beste aan een (pasgeboren) baby kan worden voorgesteld, maar ook hoe kinderen en honden of katten het beste samen gaan. Een consult wordt op een leuke, kindvriendelijke manier aangekleed waarbij ik uw kind nooit zal vragen over zijn eigen kunnen heen te gaan. Veiligheid gaat boven alles. Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op.

 

Angst voor honden of katten

Wordt uw leven zodanig beïnvloed door de angst voor een hond of kat en wilt u hieraan gaan werken? Dan kan dat d.m.v. een informatief consult.

Wanneer er een angst is ontwikkeld voor honden of katten na bijvoorbeeld een vervelende ervaring kan ik mij voorstellen dat het lastig is om dit op te pakken. Het belangrijkste is dat u hier zelf aan wilt gaan werken! Omdat ik een dierengedragsdeskundige ben en geen humane psycholoog kan ik u helpen dieren te leren lezen, dit zal vanzelfsprekend ook helpen bij de angst waardoor deze af kan nemen. We zullen werken met video- en beeld fragmenten, maar als u verder wilt gaan en graag met ‘echte’ dieren wilt werken is dit meestal geen probleem. Neem voor meer informatie contact met mij op.

 

Meer informatie

Een informatief gesprek duurt maximaal 1 uur en vindt bij u thuis plaats. Dit is voor eigenaren die vragen hebben over hun aankomend (eerste) nieuwe huisdier of wanneer er een eerste baby(‘s) op komst is. Hier zit een standaard verslag bij, zonder opvolging.

Een informatief (intake) consult is voor “Kinderen en huisdieren” of “Angst voor honden of katten”. Het consult zal bij u thuis plaatsvinden en duurt ongeveer 1,5 uur. Voordat ik bij u kom ontvangt u een intake formulier en na het consult ontvangt u een persoonlijk verslag zodat u dit later rustig kunt teruglezen en na 2 weken volgt een opvolgmoment via email.

Een vervolg consult bevat een consult bij u thuis (of op een andere afgesproken locatie) die maximaal 1 uur duurt. Tijdens dit consult kunnen we het besproken probleem opvolgen en bespreken hoe de progressie gaat. Tevens kan ik u extra uitleg, begeleiding en oefeningen geven. Na 2 weken vindt er altijd via de email een opvolging plaats.

 

Prijzen vanaf 1 januari 2019, excl. reiskosten:

  • Informatief gesprek: €50
  • Informatief (intake) consult: €90,00
  • Los vervolg consult: €60,00
  • Extra totaal pakket + 1 vervolg consult: €145,00
  • Uitgebreid totaal pakket + 2 vervolg consulten: €185,00